Annons

Fotbollsresorna.se - din guide till en bra fotbollsupplevelse

Betting på fotboll

Betting har blivit oerhört populärt den senaste tiden och dit hör inte minst betting på fotboll. Fotboll är den största sporten i världen, så det är inte konstigt att betting på fotboll har blivit så populärt. Man kan betta på allt från allsvenska matcher till Champions League. Alla möjliga ligor och matcher finns att välja på inom betting på fotboll. Man kan antingen satsa på betting på fotboll hos Svenska Spel eller hos någon av alla de otaliga bettingsajter som finns på nätet.

Man kan betta på allt
Hos Svenska Spel finns många välkända spelformer, så som Stryktipset, Måltipset, Europatipset, Topptipset, Oddset, Matchen, Lången och Bomben. Men det är ingenting mot det enorma spelutbud som finns inom betting på fotboll på nätet. Faktum är att när det gäller betting på fotboll så kan man i stort sett spela på vad som helst. En av de vanligaste typerna av betting på fotboll är att betta på det vinnande laget. Då tippar man helt enkelt på vilket lag som man tror kommer att vinna en viss match. Det här är också den form av betting på fotboll som många spelar på när de tittar på matcher där deras favoritlag spelar. En annan vanlig form av betting på fotboll är att betta på målresultat. Då ska man försöka förutsäga hur matchen kommer att sluta målmässigt. Det är avsevärt svårare än att förutsäga vilket lag som kommer att vinna, men å andra sidan får man betydligt bättre odds. Vidare kan man betta på vilken spelare som gör matchens första eller sista mål eller hur många mål en viss spelare kommer att göra under matchen. Även här är det svårt att förutsäga, men oddsen är fina. Man kan också betta på till exempel straffar, hörnor eller utvisningar.

Om man tittar på en vanlig Champions League match och alla de spelformer som finns till dessa så finns det närmare 50 olika möjligheter att satsa på betting på fotboll. Man kan satsa på 1, X eller 2, men också på halvtidsresultat, antal mål, antal mål under första halvtimmen, om det blir under eller över 2 mål, resultat, om samma lag vinner båda halvlekarna eller inte, halvtidsresultat och många, många fler alternativ. Att titta på fotboll har aldrig varit mer spännande än nu när man kan vinna pengar på allt som händer på planen.