Annons

Fotbollsresorna.se - din guide till en bra fotbollsupplevelse

Stryktipset

Fotboll är det mest underhållande man kan titta på. Det är spännande, fartfyllt och strategiskt. Att åka världen över för att uppleva live sport är något av det allra roligaste man kan göra. Det är dock väldigt dyrt och något man inte alltid kan göra. Därför är det skönt att man även kan njuta av fotboll på hemmaplaner och över TV. Men det är ingenting i jämförelse med att se en fotbollsmatch från läktaren. Ett sätt man kan bli rik på samtidigt som man njuter av fotbollen är betting. Om man reser runt mycket för fotbollen så har man sett många matcher och olika lag. Att spela på Stryktipset är en stor chans till rikedom för den som kan mycket om fotboll.

Stryktipset skapades 1934 och blev kallat för just Stryktipset på grund av hur man spelade det. Förut så strök man nämligen över det lagets namn som man trodde skulle förlora matchen. Idag så får man istället tre alternativ: hemma, oavgjort eller borta. Man ska nu ringa in eller kryssa över vad man tror att resultatet blir – alltså vem som vinner, inte vem som förlorar.

Spela på stryktipset
För att spela på Stryktipset så måste man köpa en spelkupong från antingen Svenska Spels spelombud eller genom deras hemsida. Kupongen kostar 3 kronor och varje spelad rad kostar 1 krona. Genom spelombuden måste man spela minst 2 rader medan spel på hemsidan inte har några krav – man får spela hur mycket eller hur lite man vill. Stryktipset går att spela i intervaller av veckor. Man kan spela en vecka, fem veckor eller tio veckor. Vill man spela fem veckor är det alltså bättre att spela fem veckor på en gång än att spela en vecka i taget.

Stryktipset består av 13 fotbollsmatcher. Spelaren får 1, X, 2 som val där 1 är hemmavinst, X är oavgjort och 2 är bortavinst. För att vinna på Stryktipset måste man ha minst 10 av 13 rätt. Ju fler rätt man har desto större vinst. Trots att spelet är 70 år gammalt så är det enbart några få som fått 13 rätt. Därav Stryktipsets slogan ”13 rätt ger respekt!”. Skulle man få 13 rätt idag vinner man 10 miljoner svenska kronor. Det blir många fotbollsresor man har råd med.

Ju mer man vet om fotboll desto större chans har man att vinna. Tidigare bettingerfarenhet spelar mindre roll. Huvudsaken är att man har en förmåga att kunna avgöra hur en fotbollsmatch kommer att sluta.

Om du vill spela på något bettingspel så är det idag vanligaste sättet att göra detta över nätet. Det finns en mängd olika sajter som erbjuder dessa spel och ibland hittar du här även mer än bara odds av olika slag. Du akn då till exempel kombinera ditt spelande med klassiska casinospel som craps, poker eller roulette. På så sätt kan du få ett mer varierat spelande som håller dig underhållen längre.